Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

dramaopdeantillen

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Innie via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 30-06-2014 Mei - Juni'14 (4)
  • 17-05-2014 Maart - Mei'14 (0)
  • 17-04-2014 Mijn eerste twee ... (0)
  • 31-03-2011 Februari & Maart ... (1)
  • 03-02-2011 November '10 t/m ... (1)

Statistieken

Dit dagboek is 15568 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Maart - Mei'14

Toon op kaart

17 mei 2014 | Door: Innie

Aantal keer bekeken 158   Aantal reacties 0   Curaçao, Curaçao
a A

Maart - Mei'14

Haiiii lieve vrienden en familieleden,

Konta bai met jullie? Alles goed daarzo?
Met mij gaat het goed! Nog steeds aan het wennen met alles, maar het begint een plekje te krijgen. Wie heeft het zich al kunnen voorstellen dat ik hier 1maand en 10 dagen al zit?! Pffff, tgaat snel he?!

Kprobeer jullie elke keer een update van twee maanden te blijven geven, als ik te laat ben... have mercy on my soul, cause I do have a life hierzo tooo:p

Dus even in het kort:

*Mijn meeloopdag was helemaal te gek! Twas mijn stukkie Nl tussen al mijn kleine Nl-keendjes en collega's. De collega's waren allemaal enthousiast mij daar te hebben en gaven de directie advies mij aan te nemen ipv andere dames die ook van de eerder meeliepen. Dus ik voelde mij vereerd toen ik het telefoontje kreeg om in te vallen voor diezelfde dag. Ik kon helaas niet gaan werken ivm andere verplichtingen.
Minder van deze situatie was, dat bekenden en diezelfde collega's niet veel positief te melden hadden over ons baas (nonchalant ed). En yup, indeed... twerd niets daarna.

* De dag daarop werd ik gebeld om mijn goederen te komen ophalen (woot wooot)! Mijn schoentjessss dacht ik; oh ja en mn bed, en mijn dvd en mijn....
Twas een geweldige vermoeiende dag! Maar boi, ik ben blij!!! Die hele week heb ik mn pumps buiten gezet voor een frisse neus. Een van mn pumps fluisterde in mijn oor dat ie zwaar depressief en zeeziek werd van zo'n lang tijd op zee en dat ie het niet meer ziet zitten gedragen te worden. Zij wilt zelfstandig op pad om Curacao te verkennen en niet meer werken voor de zweetvoetjes. (whahahahahahahha, dat was mijn fantasie verhaal) Beter hebben jullie gelachen!

*Zondag 27 april werd papa benaderd door zijn baas (niet God, maar Ps. Kook) met nieuws over... naar Bonaire verplaatst te worden. Nadat wij alle drie uit de schock kwamen moest ik dit dus aan de depressieve pump vertelle (ik ga ervan uit dat zij nog steeds in shock is, want zij heeft geen woord meer gezegd). Maar wat ik dus zeggen wil is... dat ik mijn spullen toch niet heb kunnen uitpakken en settelen hier op Cur, want wij gaan binnenkort weer verhuizen naar Bonaire (Caribisch Nederland) woot woot).

* Seu(oogstfeest) - Koningsdag & Koninginnedag etc etc. Raar hoe Antillianen van alles vieren want afkomstig is van Nl, terwijl Nl het zelf niet zo uitgebreid viert. Beide K.dagen werden groot, uitbundig, super druk in die hitte gevierd. Ik ben alleen op 30 april 'savonds uitgeweest met neven (super gezellig), maar voor de rest ben ik lekker binnen gebleven at dushiiii home. Seu, heb ik 2min op tv gevolgd en ik ben nog steeds van mening dat die mensen gek zijn. Want om 12u smiddags beginnen zij met dansen en shouws geven in die hete ZON!!!! Je moet toch gek zijn? 'savonds als je weer thuis bent, moet men jou vragen om te lachen zodat zij jou kunnen zien. Maar ja... die Moriaantjes moeten het zelfs weten toch?! (whahahahaha)

* Ik heb 4mei jongstleden deelgenomen aan een vrijwilligers project van Succes Meetbaar (waarvoor Shermelin ook werkt). Het was succesvolle informatieve dag voor mensen die in de toekomst ondernemers willen worden. Succes Meetbaar Curacao bleef onder de indruk van mijn kunnen, hier ben ik zelf blij om.

------ Ik ben moeeeee ---------- Nog even In, nog even!

*Kerk: uhmmm... is nog steeds hetzelfde maar ook dat begint te wennen en ik zeg al af en toe AMEN! of KNIKKEN! Ik heb met nichtjes al een keer gezongen tijdens een evenement. Voor de rest, ga ik overal een beetje met mijn vrienden Ro & Chary (soms Rolly). Wij hebben om de twee weken za-avond sportavond waar neven vooral voetballen en ik ga om lawaai te maken (uhmm ik bedoel toejuiche) hihihi. Ook super leuk!

*Andere uitjes; zoals naar prof. voetbal wedstrijden van broer van Cindy & Naidy gaan & drag race... zijn gwn te gek! Love it!!!

* Tot slot: Na 3 of 4 sollicitatie brieven naar Bonaire vorige week.... Yeah!! Am greatly blessed and highly favored!!! Ik heb een baan op een kinderdagverblijf maar als juf voor de kids die laat jarig zijn voor school (dus ik ga lees, schrijf, reken, gym, zwemmen etc. lessen geven) Hoe cool is dat?! Ik was op zoek naar appartementen, (duur btw) well let me tell you am soooo blessed... ik mag in mn eentje in ons huis gaan blijven totdat mam en pap in aug. voorgoed komen.
16mei vlieg ik naar Bonaire en 19mei begin ik met werken. Sol.gesprek verliep via telefoon en it went very well.

Ik laat jullie, want ik moet gaan kiezen wat ik voorlopig meeneem naar Bonaire. Dit is een lastigere klus dan gewoon alles inpakken en wegweze.

Eniweee peeps,

Laat je horennn, hou elkaar op kopie (als je wilt) & tot gauw weer.

xIn

Ps. ik heb geen foto's this time... oh alleen van mijn lil. turtles enjoying the white sand van Knip-strand:p

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht